Hallo allemaal,
 
Kloffieleut stopt na ruim 3 jaar met de webshop. Alles kan je nu gewoon “live” in het Winkelhuis zien.
 
 
Merken:
Alle merkkleding zoals Who’s That Girl, Wow To Go!, Lien&Giel, Nu by Staff, Zand Amsterdam, Lily&Me, Joules regen laarzen en de klomplaarzen/klompsandalen van het merk Sanita en natuurlijk last but not least onze eigen handmade serie Leutje liggen nu allemaal in het winkelhuis. Inmiddels zijn er nu al 150 series van ons eigen merk Leutje ontworpen en gemaakt.  Jurken, rokken, jasjes, vesten e.d in maat s t/m xxl. Dus een unieke serie waar maar enkele stuks van gemaakt zijn. 

Winkelhuis in Leens:
Wij staan nu al meer dan een dik jaar met Kloffieleut in het Winkelhuis in Leens. Hier draaien we met 17 zelfstandig ondernemers een grote gezellige winkel. De een verkoopt retro speelgoed, de andere zeepjes, er is een biologische hoek, wol, stof, knutsel spullen, kasten en leuke interieur spullen. Kortom te veel om op te noemen! Een van de groep staat er dan om voor iedereen te verkopen. Een heel erg leuk concept dat we met elkaar draaien en zeker de moeite waard is om daar eens heen te rijden! Meestal sta ik een of twee keer per week zelf te draaien. Welke data’s ik er ben kan je doormiddel van mijn agenda volgen. De koffie/ thee staat altijd klaar! Altijd gezellig als je komt.
 
Sieraden workshops voor kinderfeestjes/ volwassenen:
Verder liggen er ook de accessoires zoals sjaals, horloge van het merk o’clock en sieraden. Ook ligt er een letterbak vol met kralen en materialen. Ik geef ook sieraden workshops en workshops voor kinderfeestjes. 
 
 
Kledingparty’s:
Ook geef ik kledingparty’s. Dan kom ik s’ avonds bij je thuis en dan regel je minimaal 8 vriendinnen, familie of collega's. Het maakt voor mij niet uit met hoeveel vrouwen we zijn. Lekker shoppen in je eigen woonkamer. We hebben betaalbare en stoere (vintage)kleding en natuurlijk de accessoires.We nemen maat 35 t/m maat 50 mee. Je kan je aankopen na contante of pinbetaling meteen mee naar huis nemen. Het wordt gegarandeerd een gezellige boel en Kloffieleut wil graag door de week op een avond bij je langs komen!
 
Fairs/Festivals/Beurzen:
Wij draaien ook beurzen/fairs e.d. Dit kan omdat het in Leens natuurlijk ook doordraait. Je kan via de agenda alles volgen.
webdesign: Kiwi Ontwerpburo i.s.m. Umabo